این کتابخانه پستی  در سال بهمن ماه ۱۳۹۷ در شوشتر فعالیت خود را آغاز نمود

 این مرکزدارای ۴۳۸۰جلد کناب درفضایی دلنشین با مساحت ۱۶مترمربع( یک اتاق چهار در چهار) واقع شده

در قسمت غربی مرکز فرهنگی هنری شماره ۱ واقع شده.

 خدمات مرکز: دادن و پس گرفتن کتاب به روستاها و حومه شهرکه با وسیله ی نقلیه ی خودرو انجام می.گیرد.

اهم فعالیت این مرکز در زمان عادی امانت کتاب است و اکنون که کرونا وجود دارد در فضای مجازی فعالیت های فرهنگی را به اجرا می گذاردشرایط عضویت:

ویژه گروه سنی۶تا۱۷سال است.

شهریه ی عضویت رایگان است.

 فقط امانت دادن کتاب به روستاها و مناطق محروم اطراف و حومه  شهر می باشد اکنون که در زمان کرونا قرار داریم و فعالیت‌های فرهنگی خود را در فضای مجازی به انجام می رساند.. که در زمان و روزهای عادی با سرویس کتاب‌ها به دست اعضای مرکز در روستاها رسانده می شد .

خدمات فراگیر ندارد .

روز و ساعت فعالیت مرکز از از ساعت ۸ صبح الی۱۳عصر.

در روزهای تمام هفته امانت دادن کتاب انجام میشد.

 پرسنل: یک مربی فرهنگی دارد خدمات که با مرکز یک  مشترک میباشد.

 نشانی : شوشتر خیابان امام خمینی ضلع غربی جنب دفتر نماینده شهر تلفن۰۶۱۳۶۲۱۱۲۱۷

    کبری صیادی زاده

 

اخبار مرکز:

 

 

  • 1400/04/19 - 09:13
  • تعداد بازدید: 5486
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

معرفی داوران بخش استانی جشنواره قصه‌گویی خوزستان

هیأت داوران مرحله استانی بیست و سومین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی از سوی دبیرخانه‌ی این جشنواره، در کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خوزستان معرفی شدند.

به گزارش روابط عمومی کانون خوزستان، هم‌زمان با پایان مهلت ارسال قصه‌های بخش ملی در سراسر کشور داوران مرحله‌ی استانی در خوزستان، معرفی شدند تا کار پایش اولیه و انتخاب برگزیدگان مرحله‌ی استانی در این استان به صورت رسمی از روز شنبه ۱۹ تیرماه ۱۴۰۰ آغاز شود.

بر اساس این گزارش، «‌ جهان گل محمدی » کارشناس فرهنگی و نماینده‌ی انجمن قصه‌گویی کانون پرورش فکری خوزستان، « آرزو حقیقی » نویسنده، شاعر، مدرس، پژوهشگر، داور و برگزیده‌ی جشنواره‌های قصه‌گویی و « سیده‌ بی‌بی‌زینب افضلی»، نویسنده، پژوهشگر، مدرس، عضو هیئت‌ علمی دانشگاه، مدیر موسسه فرهنگی- هنری « سخن تازه، دنیای تازه » و دارنده‌ی گواهینامه‌های معتبر علمی، فرهنگی و ادبی ، هیأت داوران مرحله استانی بیست و سومین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی در خوزستان را تشکیل می‌دهند که آثار رسیده به دبیرخانه این جشنواره را در دو بخش( مدرن و کلاسیک) و (نقالی و آیینی) داوری خواهند کرد.

داوران این دوره از جشنواره، جهت همسان‌سازی شیوه قضاوت‌ها و داوری‌ها و انتخاب قصه‌گویان برتر،  در دوره‌های مجازی آشنایی با سنجه‌های داوری که توسط انجمن قصه‌گویی ایران و واحد آموزش و پژوهش کانون کشور برگزار شد؛ شرکت کردند.

بنا بر اعلام دبیرخانه استانی بیست و سومین جشنواره‌ی بین‌المللی قصه‌گویی در خوزستان، تعداد شرکت‌کنندگان بخش‌های مختلف این دوره از جشنواره ۴۰۹ نفر است که حدود ۴۰ درصد افزایش مشارکت نسبت به دوره بیست و دوم مشاهده می‌شود.

در این دوره از جشنواره در دو بخش( مدرن و کلاسیک) و (نقالی و آیینی)، در هر یک از گروه‌های شرکت‌کننده( زنان و مردان، مادربزرگ‌ها و پدربزرگ‌ها، دختران و پسران ) سه نفر برگزیده و یک نفر شایسته‌ی تقدیر انتخاب و معرفی خواهند شد.

برگزیدگان استانی این دوره از جشنواره در گروه‌های ( زنان و مردان، دختران و پسران ) به مرحله‌ی منطقه‌ای راه خواهند یافت.

گفتنی است؛ علاقه‌مندان به شرکت در بخش‌های نود ثانیه‌ای و پادکست بیست و سومین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی تا پایان تیرماه ۱۴۰۰ فرصت دارند با مراجعه به پایگاه ویژه‌ی این جشنواره به نشانی www.kanoonfest.ir آثار خود را برای شرکت در این جشنواره ارسال کنند.

کلمات کلیدی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت